Anonim: Ma numesc Adrian și vreau sa revin cu noi mărturisiri de ajutor primit de la Sfntul Mare Mucenic Efrem.

Ma numesc Adrian și vreau sa revin cu noi mărturisiri de ajutor primit de la Sfntul Mare Mucenic Efrem. Eu lucrez în străinătate. Sint divorțat si fosta soție mi-a luat tot. Casa munca mea de-o viata lucrurile pe care le aveam am rămas fără nimic . Tribunalul a pus-o sa îmi dea doar o parte din bani. De ceva timp lucrând în străinătate am strâns și eu putini bani. Între timp ma rugam tot timpul la Sfantul Efrem cel Nou, Sfanta Paraschieva , Sfantului Nectarie sa ma ajute și pe mine sa îmi iau o locuință.
Acum ceva timp în urma am rămas fără munca. Nu știu ce sa zic cred ca asta a fost voia sfinților. Am dat vreo 2 telefoane am văzut ca nu găsesc de munca am zis ca dacă tot nu am munca sa plec în tara și sa caut casa . M-am rugat la Sfantul Efrem cel Nou sa călătoresc sa ajung cu bine acasă și sa găsesc sa cumpăr și eu un apartament. În ultimul timp am văzut ca avioanele plecau și ajungeau numai cu întârziere . Țin sa menționez ca avionul meu a decolat mai devreme cu vreo 2-3 minute și am ajuns și mai devreme decit trebuia .
La întoarcere la fel a plecat mai repede cu citeva minute și am ajuns înapoi la fel mai repede. Deci călătoria în ambele sensuri a fost impecabila. In tara am găsit apartament foarte repede și chiar într-o zona unde voiam. M-am rugat la sfintii mei dragi Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Paraschiva , Sfantul Nectarie sa ma ajute cu actele și vreau sa va spun ca nu am întimpinat nici un obstacol în facerea actelor ce țin de cumpărarea noului apartament . Am făcut și contracte la gaz curent primărie impozi absolut totul într-un timp foarte scurt și fără amânări. Menționez ca mai am și un teren la ieșirea din oraș care după divorț mia rămas mie .
Pe acel teren nu aveam nici un act la zi. Am fost la primărie am plătit impozit la el nu-l aveam plătit de foarte mulți ani ma așteptăm să am mult de plata dar am avut o suma mica nevenindu-mi a crede cit am avut de plata. Am făcut și pe acel teren actele totul la zi într-un termen foarte scurt la fel nesuferind amânări pe unde am umblat. Sfinții mei dragi m-au ajutat foarte mult în tot ceea ce am avut de rezolvat. Nu cred ca as fi rezolvat fără ei.
Am simțit prezenta lor tot timpul linga mine. Pe unde ma duceam rezolvam totul foarte repede fără nici o piedica. Niciodată nu mi s-a întimpinat sa îmi meargă total atit de bine. Tot timpul cind ma gândesc la ceva sau am ceva de rezolvat ma gândesc la Sfinții mei dragi și ma ajuta. Le mulțumesc din suflet ca sint linga mine și ma ajuta în tot ce am nevoie. Credeți în sfinți Rugați-vă lor și veți vedea ca ajutorul nu va înceta sa vina . Doamne ajuta si mulțumesc sfinților pentru tot ajutorul primit .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *