Anonim: As dori sa particip si eu la alcatuirea cartii cu si despre minunile Sfantului Efrem cel nou.

Buna ziua! As dori sa particip si eu la alcatuirea cartii cu si despre minunile Sfantului Efrem cel nou.

Am 35 de ani si sunt casatorita de 9 ani, sunt din Brasov dar traiasc in strainatate de multi ani. Pe Sfantul Efrem cel nou l-am cunoscut acum 5 ani cand matusa mea care este maicuta L-a indrumat pe fratele meu sa-i citeasca acatistul si rugaciunea pentru cei ce vor sa se casatoreasca, fratele meu fiind necasatorit, la care eu am zis ca nu ma intereseaza, dupa cateva luni am fost sa ma spovedesc la care parintele m-a intrebat de ce nu fac copii, eu i-am raspuns ca nu am ramas insarcinata niciodata, el atunci mi-a spus asa: „sa bei ceai de cretisoara si sa citesti acatistul Sfantului Efrem cel nou „,bun zis si facut”.

In seara dinaintea Bunei Vestiri 2015 am visat un barbat imbracat in haine negre care avea o turma de oi, care a luat un miel din turma si mi l-a pus in brate, la care mi-a zis „ti-l dau pe cel mai bun si mai bland din turma mea dar sa ai mare grija de el ca de nu o sa vezi ce o sa se intample”.

La vremea respectiva munceam intr-un restaurant, efort, stres, diferente mari de temperatura si multe altele, un mediu total gresit pentru o femeie insarcinata, adevarat am descoperit dupa o luna de la acest vis ca eram insarcinata. Pe data de 5 Mai am fost la ecografie si mi-au spus ca bebele era oprit din evolutie, atunci m-am uitat pe calendar si am inteles tot. Dupa cateva luni am mai pierdut o sarcina, a fost o lupta grea dar m-am rugat ca Bunul Dumnezeu sa-mi scoata un medic in cale ca sa-mi spuna daca pot sa am un copil sau nu, si mi-a scos in cale o doctorita care m-a ajutat sa am un copil. Acum un an jumatate am avut un vis „era un barbat impreuna cu o femeie in haine negre, care au venit la capul meu si mi-au pus un miel care dormea” si adevarat este ca am nascut un baietl care se numeste Alexandru Efrem. Daca as pune pe hartie toate minunile pe care acest Sfant drag mie le face pentru mine si familia mea drag as umple o carte. Asta este povestea mea.