Anonim: Am cunoscut puterea Sfântului, a Preacuratei Maicii Domnului, și a lui Dumnezeu, cu mult timp in urmă și de atunci sunt nelipsiti din rugăciunile mele.

Am cunoscut puterea Sfântului, a Preacuratei Maicii Domnului, și a lui Dumnezeu, cu mult timp in urmă și de atunci sunt nelipsiti din rugăciunile mele. Așa cum le-am promis, mărturisesc și eu ajutorul grabnic lor. De ceva vreme mama mea se confrunta cu dureri groaznice de burta și de picioare. Ma speria gândul că poate fi o problemă gravă de sănătate. L-am implorat in rugăciuni ca ea sa fie bine iar astăzi au venit rezultatele investigațiilor și într-adevăr mi-a ascultat ruga.Multumesc.
Multumesc Tie, Doamne, pentru ca ma invrednicesti a fi partas acestor lucruri. Multumesc pentru familia pe care mi-ai dat-o, pentru viata pe care mi-ai daruit-o si pentru ca ma pazesti mereu si nu ma lasi prada pacatului. Te rog sa fii alaturi de mine in fiecare clipa si sa ma asculti. Sa nu ma parasesti niciodata. Caci tu dai viata tuturor izvorand candela sufletelor noastre si Tie marire inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.