Andreea: Am promis ca o sa povestesc despre minunile acestui Sfant..

Am promis ca o sa povestesc despre minunile acestui Sfant, ori de cat ori ma va ajuta, am mai scris si o sa mai scriu. Înca o data îmi dovedeşte ca îmi este alături, şi alături de el si alti sfinti, Sfantul Nectarie, Sfantul Spiridon, Maicuța Domnului, ori de cate ori le-am cerut certitudine ajutorul, mi l-au dat. În urma cu putin timp, mama mea a fost suspecta de cancer de col uterin, vestea a picat ca un traznet asupra noastra, mama avand probleme de sanatate in ultimii ani. Vestea aceasta mi s-a dat cand eram la Biserica.

Nu stiam in ce parte sa o iau, am vorbit cu duhovnicul meu, care este un om deosebit si care ne-a fost alaturi in tot acest timp, si ne-a incurajat. A fost o perioada lunga in care s-au ivit fel si fel de probleme, eu in acest timp am citit timp de 40 de zile, acatistul Sfantului Efrem, al Maicii Domnului, unde le-am cerut ajutorul, cum spuneam mai sus, a durat ceva timp pana s-au recoltat analize, pana s-au prelucrat, a fost chin asteptarea, iar azi am primit rezultatul, vestea mult asteptata, imi era frica sa deschid plicul, mi-am facut curaj, si am citit, mama mea nu are cancer, o sa fie tinuta sub supraveghere, pentru ca va suferi o interventie, dar nu are aceasta boala incurabila!

Mulțumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugaciunile atat ale noastrea, cat si ale duhovnicului nostru, ale preotilor pe la ale caror Biserici am fost si ale Sfintilor grabnici ajutatori si facatori de minuni.Incontinuare ma voi ruga si le voi citii acatistele! Crede-ti si cere-ti ajutorul, pentru ca nu o sa intarzie sa apara! Rabdare si credinta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *