Anda: Cuvintele sunt prea mici sa exprime multumirea si recunostinta fata de ocrotitorii mei dragi grabnic ajutatori..

Cuvintele sunt prea mici sa exprime multumirea si recunostinta fata de ocrotitorii mei dragi grabnic ajutatori, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou pentru toata ocrotirea lor neincetata asupra mea si asupra intregii familii. Ori de cate ori cad, ei sunt alaturi de mine si ma ajuta sa ma ridic si sa merg mai departe. Astazi marturisesc ajutorul primit de la Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu. Dupa mai multe incercari nereusite de a ma lasa de fumat, m-am rugat ocrotitoarei mele dragi sa ma ajute, citind rugaciunea pe care am gasit-o intr-o zi uitandu-ma pe facebook (e bun si facebook-ul asta la ceva!). Rugaciunea este scurta, insa rostita cu credinta si din tot sufletul, mare putere are. Rugaciunea se citeste de 3 ori in fiecare zi de marti, 3 saptamani la rand. In cea de a doua marti m-am trezit dimineata pur si simplu fara sa ma gandesc la tigara si fara sa simt nevoia sau sa imi doresc sa fumez, in conditiile in care, pana atunci, ajunsesem sa fumez 15-17 tigari pe zi. Au trecut déjà 2 saptamani de cand nu am mai fumat, desi pachetul de tigari ramas neterminat este si acum pe balcon (balconul fiind locul de fumat!). Si eu te iubesc Maicuta blanda, buna si milostiva!
Iata indicatiile si textul rugaciunii:
Rugăciune mai puternică decât rugăciunea Maicii Domnului, nu există. Se citește mai ales pentru împlinirea dorințelor dar și pentru îndepărtarea necazurilor. Rostește această rugăciune de 3 ori pe zi, 3 zile de marți la rând, având în față icoana Sfintei Fecioare și o lumânare sfințită aprinsă! Rugăciunea este atât de puternică încât dorințele se vor împlini până la finele celor 3 zile de marți… Așadar, așază-te în fața unei icoane a Sfintei Fecioare și roagă-te astfel!
“Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.
Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.
În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).
Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice primejdie ce ai întâmpinat…
În numele Tatălui, al Fiului și-al Sfântului Duh, Amin!”
Ma rog zilnic catre cei doi ocrotitori ai mei: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfantul Efrem cel Nou, sunt la a patra marturisire in doar 3 luni si sper sa nu ma opresc niciodata din a impartasi cu toata lumea minunile, ajutorul primit si ocrotirea neincetata a Sfintilor dragi mie . Slaviti sa fiti in veci de toti credinciosii, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfinte Efrem cel Nou, alaturi de Sfanta Treime si de toti Sfintii! Doamne ajuta tuturor!