Ana Maria: În urmă cu ceva timp, m-am rugat Sfântului Efrem pentru mai multe neplăceri, printre care și atmosfera la locul de muncă.

În urmă cu ceva timp, m-am rugat Sfântului Efrem pentru mai multe neplăceri, printre care și atmosfera la locul de muncă. Am fost mutată într-un sector nou, unde colegele au fost foarte răutăcioase, profitând că sunt nouă. Mă rugam să se întâmple cumva să plec în altă zonă. Deși nu am vorbit cu vreun superior, să nu îmi fac alte probleme nici mie, nici altora, am fost informată că o să fiu din nou mutată.

O altă minune s-a întâmplat când am mers la o anume biserică, pentru prima dată. În microbuzul cu care am călătorit, șoferul avea o iconiță cu Sfântul Efrem, ( identică cu cea pe care i-am dat-o impreuna cu puțin ulei cumnatei mele, cu o seară înainte), iar în biserică, în partea stângă, când am ridicat privirea, în timpul slujbei, era pictat Sfantul Efrem. Sfantul Efrem să mijlocească pentru toți cei în nevoi, și să mă ajute să îmi împlinesc promisiunea făcută lui.