Ana Maria: Am un finuț botezat Efrem, operat de hidrocefalie la spitalul Sfânta Maria din Iași la vârsta de o lună în anul 2014.

Am un finuț botezat Efrem, operat de hidrocefalie la spitalul Sfânta Maria din Iași la vârsta de o lună în anul 2014. Atunci medicii nu prea îi dădeau șanse, se născuse și prematur, avea 900 de grame, dar Dumnezeu și Sfântul Efrem cel Nou ne-a ajutat muuult și a trecut cu bine și ne-au arătat ce minuni mari se fac și în zilele noastre.

Anul acesta a împlinit 7 ani, a terminat clasa pregătitoare, e un copil minunat.

În fiecare an merge și face control și nu a fost nevoie de o altă intervenție până anul acesta când la CT a ieșit acumulare de lichid în ventriculele din interiorul creierului din cauza decuplării firelor din aparatul care îl poartă de la prima intervenție chirurgicală.

Să ne ierte Dumnezeu deznădejdea care ne-a cuprins la un moment dat, era grav, voiau să îl transfere la un spital din București, dar mama a luat cea mai bună decizie, a rămas la Iași, iar doamna doctor l-a salvat din nou cu ajutorul Sfântul Efrem cel Nou.

Doamne ajută să fie bine în continuare micuțul meu Efrem! Să ne întărească Dumnezeu și Maica Domnului credința! Să ne rugăm și Sfântului Efrem cel Nou, mari minuni face!