Ana Maria: fantul Efrem a fost astazi alaturi de mine atunci cand am sustinut un examen dificil.

Revin sa dau marturie despre minunile pe care Sfantul Efrem le face zi de zi cu noi, despre iubirea Dumnezeiasca cu care ne inconjoara in fiecare zi, cum ne ghideaza pasii mereu cand il rugam sa o faca.

Locuim intr o tara in care copii nostri invata si sunt examinati la scoala in 3 limbi diferite, pe baza rezultatelor facandu-se si intrarea ulterioara la liceu. Avand ceva greutati cu una dintre limbi, l-am rugat pe Sfantul Efrem sa o ghideze pe fiica noastra cea mare sa depaseasca impasul in care se afla de ceva timp la limba franceza. De la primul test pe care l-a avut dupa rugaciunea mea, copila a crescut o treapta in evaluarea ei si a continuat sa o faca si la testele ulterioare.

Sfantul Efrem a fost alaturi de mine la volan in ziua in care mi-am luat permisul de conducere la 36 de ani.

Sfantul Efrem a inotat alaturi de fiica noastra la o competitie importanta pentru ea, ulterior urcand pe podium.

Sfantul Efrem a fost astazi alaturi de mine atunci cand am sustinut un examen dificil.

Domnul Iisus, Maicuta Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie sunt cei care au ajutat o pe prietena mea sa aduca primul bebelus pe lume la varsta de 40 de ani, celor carora m-am rugat zi de zi pe timpul sarcinii sa il ajute sa se masca sanatos si la termen.

Sfantul Efrem este zi de zi in gandurile si rugaciunile noastre, in casa si in viata noastra! Iti multumesc Sfinte Efrem pentru iubirea cu care ne inconjori, pentru raspunsul tau atat de rapid la rugamintile noastre de indrumare.

Multumesc Sfinte Nectarie pentru rugaciunile tale.

Multumim Maicuta a Domnului si a noastra, a tuturor, pentru dragostea ta de Maica cu care ne inconjori, pentru rugaciunile tale rostite catre Domnul chiar si atunci cand noi uitam sa te rugam.

Slava Tie, Doamne si Slavit fie Numele Tau in vecii vecilor, Amin! Minunat esti, Doamne in Creatia Ta si in Sfintii Tai.