Alexandra: Sfantul Efrem, a apărut in viata mea prin intermediul unei bune prietene, cand mi-a daruit cartea cu minunile lui.

Sfantul Efrem, a apărut in viata mea prin intermediul unei bune prietene, cand mi-a daruit cartea cu minunile lui. Pe atunci stiam de existență lui, insa nu atat de amănunțit. De la acel moment si până am ajuns in Grecia la Nea Makri, nu a fost decât iubirea pentru Sfântul, care:

Odată pasiti primii pasi in mânăstire, mi-a trimis gandul, unde-i buletinul colegei de pelerinaj? Atunci, am iesit rapid afară si am căutat-o. Doar, ce constatase ca nu mai aveam geanta cu buletinul si telefonul… Am sunat in graba la taximetristul căruia, dintr-o întâmplare i-am cerut cartea de vizită, si asa am recuperat buletinul, telefonul, împreună cu geanta;

Bolnav de Covid, intr-o stare grava, socrul meu a fost salvat prin rugăciunile catre Sf Efrem, Maica Domnului si Dumnezeu; Nu pot spune ca este ultima minune, sau prima, pentru ca este cea mai de preț, am primit in dar, eu si sotul meu, pe micul Efrem, dupa ce am ajuns in Grecia si m-am rugat, asta dupa o sarcina cu probleme.

Sfantul, ne-a ajutat mult, dupa ce am ajuns cu el si la spital si mereu cand il rog.

Mulțumesc, Maicii Domnului, lui Iisus Hristos si Sfântului nostru drag, impreuna cu fratii de daruri de daruri creștine. Rugati-va si povestiti de minunile lui, iar el va „răspunde”