I: Vreau sa va comunic minunile care s-au petrecut cu mine in săptămâna aceasta!

Vreau sa va comunic minunile care s-au petrecut cu mine in săptămâna aceasta!
Am început a doua facultate anul acesta și fiind cu 2 copii acasa si încă unul pe drum (tot datorită Sfântului Efrem care mi-a ascultat rugăciunile) imi era destul de dificil și iată ca săptămâna aceasta trebuia sa susțin examenele. In fiecare zi, inclusiv astăzi, am avut câte 2-3 examene pe zi. Foarte greu și obositor ca sa rețin multă informație in scurt timp.

De copiat sau de dat mita, nu poate fi vorba deoarece nu îmi sta in fire nici o varianta din ele așa ca, trebuia sa depun efort mare! Cu ajutorul Sfântului Efrem, care a devenit sfântul meu de suflet, am reușit sa susțin cu nota maxima toate examenele! Nici acum nu îmi vine a crede! Intr-adevăr, am învățat mult, am încercat sa adopt metoda logica pentru ca sa-mi se intipareasca informația pentru timp îndelungat și In fiecare dimineața citeam Acatistul Sfântului special pentru ajutor la examene și Sfântul m-a ajutat!

Când ma întâlneam cu niște întrebări care necesitau mai mult efort, simteam cum mintea îmi era luminata de puterea Sfântului! Săptămâna trecută copiii erau bolnavi și tot sfântul m-a ajutat ca sa se facă bine! Multe minuni face acest Sfânt! Principalul e sa avem credința! Mulțumesc mult acestui Sfânt mare și aproape de noi! Rugați-va cu inima curată și din suflet iar Sfântul cu siguranța o sa va audă rugăciunile!