A: Vreau sa scriu si eu despre binefacerile Sfantului Efrem cel Nou.

Vreau sa scriu si eu despre binefacerile Sfantului Efrem cel Nou. L-am cunoscut prima data in urma cu cativa ani cand am primit o carte despre minunile Sfantului si o icoana cu Sfantul. In acel moment nu stiam nimic despre Sfantul Efrem cel Nou. Am inceput sa citesc acatistul Sfantului Efrem dupa ce am citit din minunile lui. L-am citit timp de 40 zile pentru niste prieteni care treceau printr-o perioada grea, erau la punctul de a i li se destrama familia.

Am trimis chiar si o scrisoare cu un pomelnic la Manastirea Nea Makri pentru ei. Si raspunsul Sfantului nu a intarziat sa apara. Asa s-au aranjat lucrurile incat in familia prietenilor s-a instalat linistea si buna intelegere. Persoana care vroia sa destrame aceea familie a plecat din tara. Sfantul Efrem cel Nou este minunat.
Eu atunci m-am gandit ca poate o sa ajung sa ii multumesc personal pentru ajutor si asa s-a intamplat, anul trecut am ajuns in Grecia la Nea Makri.

Intre timp pe mine m-a ajutat sa ajung sa ma spovedesc si sa imi gasesc un duhovnic minunat. Si un lucru foarte important m-a ajutat sa imi gasesc locul de munca mult sperat. Multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae si Sfanta Parascheva pentru toate in care m-au ajutat!
Recent Sfantul Efrem cel Nou a ajutat-o pe o prietena care avea suspiciune de tumora. Rezultatul care a venit de la biopsie a aratat ca nu era cancer! Sa va rugati la Sfantul Efrem cel Nou cu toata nadejdea si increderea ca sigur o sa va ajute!