Violeta : Cei doi sfinti ai sufletului meu Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem sunt mereu langa mine si ma ajuta.

Cei doi sfinti ai sufletului meu Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem sunt mereu langa mine si ma ajuta. Desi mama a doi copii, mi-am dorit tot timpul cat mai multi si m-am rugat sfintilor mei dragi sa am si o fetita Ma certam cu icoanele in casa si intr-un final am ramas insarcinata dar am nascut un baietel pe care l-am botezat Nectarie Stefan. Sarcina a fost relativ usoara cu exceptia infectiilor urinare saptamanale pe care mi le tratau doar Sfintii mei si un tratament naturist (desi medicul imi sugerase antibiotic intrucat infectiile urinare sunt foarte periculoase si produc intreruperea sarcinii). Unul din baietii cei mari s a intepat intr-un bat de floarea soarelui. Am vazut abia peste cateva zile cand era rosu si colectase.
I-am curatat degetul si l-am dezinfectat, sperand ca a trecut. Dupa cateva zile degetul era umflat si colectase din nou. Am mers la urgenta unde, sub anestezie l-a taiat si dezinfectat. Am crezut ca s-a terminat dar apoi s a imflamat din nou. L-a vazut la cateva zile un chirurg care i-a curatat locul si l-a taiat din nou. Eram disperata si seara am adormit cu lacrimi in ochii, rugandu-ma Sfantului Efrem sa-l faca bine. Noaptea am visat ca eram intr-o biserica cu sotul meu si in mijlocul ei era un tron foarte lung. Pe margine erau asezati calugari. Deodata barbatul care era in tron s-a ridicat iar eu erau foarte speriata ca nu stiam ce se intampla.A zambit si mi-a facut semn ca „va fi bine”. Dimineata cand m-am uitat la icoana Sfantului am realizat ca era el, eram atat de fericita, am plans de emotii.
Altadata sotul meu se simtea foarte rau (voma din ora in ora ) si i-am dat cu mir de la Sfantul Nectarie dar si l-am obligat sa tina pe burta cartea Sfantului Efrem. Dupa o jumatate de ora era alt om, el fiind necredincios nu stia ce sa spuna. La cateva ore manca prajeli si parea ca nu a avut nimic. Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie m-au ajutat de foarte multe ori mai ales cu baietelul cel mic (Nectarie). De cate ori a fost bolnavior Sfantii m-au ajutat si s-a facut bine chiar daca eu nu meritam. Slavit fie Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ne ajuta si ne -au trimis Sfinti care sunt mereu alaturi de noi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *