Veronica: Rugati-va cu credinta si Sfintii va vor asculta si va vor ajuta!

Doamne ajuta! In urma cu 3 luni dadeam marturie despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem in legatura cu minunea din burtica mea. Anul trecut am pierdut o sarcina mare, la 5 luni, copilul fiind foarte dorit. A urmat un an de suferinta, de ganduri, de frici. De cand Sfantul Efrem a intrat in viata mea m-am linistit, am stiut ca prin mijlocirea Sfantului voi ramane in curand insarcinata. Am citit acatistul o perioada, mergeam des la Manastirea Radu Voda si ma rugam, stateam acolo ore si simteam cum ma linisteam.

Pe 28 august 2017 am aflat ca sunt insarcinata, la un an de la pierderea primei sarcini. Nu va pot explica bucuria imensa pe care am trait-o. Acum am ajuns in trimestrul II, a fost o sarcina usoara, fara probleme. M-am rugat ca rezultatul la morfologia de trimestru I sa iasa bun, mergeam la manastire si citeam acatistul. Rezultatul a iesit asa cum imi doream. De dinainte sa raman insarcinata ma dadeam cu ulei de la Manastirea Nea Makri, dar si pe timpul sarcinii.

Avand in vedere istoricul meu, medicul mi-a recomandat o analiza genetica a copilului, pentru a vedea daca are anomalii sau nu, ca sa scapam de stres. Aceasta analiza a costat mult si fost trimisa in America, iar cele 2 saptamani de asteptare au fost crunte. Imi era extrem de frica de rezultat. Dar mi-am pus nadejdea in Sfantul Efrem si in Maica Domnului, iar linistea pe care o simteam era mai presus de frica. Era un sentiment placut, nu puteam simti frica. Am citit acatistul, mergeam in continuare la manastire, ma rugam pentru copilul meu si in fiecare seara ma dadeam cu ulei de la Sfant.
Rezultatul a iesit bine, copilul este bine. Nu va puteti imagina fericirea. De aceea scriu aceste randuri, in semn de multumire pentru tot ajutorul primit.

Multumesc Maicii Domnului ca ascultat rugaciunile Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Sfantului Arsenie, Sfantului Ioan Rusul si ingerasilor. Multumesc Sfintilor ca sunt cu mine in fiecare moment si ma ajuta. Rugati-va cu credinta si Sfintii va vor asculta si va vor ajuta! Domane ajuta!