Veronica: Revin cu o noua marturisire asa cum am promis.

Revin cu o noua marturisire asa cum am promis. Intai de toate vreau sa precizez ca Sfantul Efrem este ocrotitorul familiei mele, care s a rugat Domnului ca sa am un copil, dupa o sarcina pierduta la 5 luni.

Aflandu ne in Grecia in concediu, fetita (1,3 luni) a facut o reactie alergica la un aliment si s-a umplut de bubite si pete rosii pe fata, care s au agravat de la ora la ora. Ne-am speriat foarte tare, ne era tare frica ca un soc anafilactic, intr-o tara straina. Am sunat la compania de asigurari, ne-au spus ca nu au un spital cu care colaboreaza in zona si ne-au sa mergem la un centru in statiune. Ne-am tot gandim ce sa facem, eu eram in panica, vroiam sa plec in Romania, sotul nu era de acord ca sa plecam cu ea asa pe drum. Am inceput sa ma rog la Maica Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Gheorge, ingerasi, Sfantul Nectarie, am citit rugaciuni si nu a durat mult si ma anunta sotul ca pe plaja este un medic pediatru roman care ne poate ajuta. Ne-a explicat ce avem de facut si ne-am mai linistit.

Cateva minunte mai tarziu vine o doamna la noi acasa si ne aduce mir si aghiazma de la Sfantul Nectarie direct din Eghina. Atunci am inteles ca Sfintii sunt cu noi si totul va fi bine. In 2 ore deja la ochiul drept trecusera bubitele.

In 3 zile fetita avea fata curata. Ne-a ferit Dumnezeu de alte complicatii, prin rugaciunile Sfintilor. Multumim, Doamne! Multumim si pentru raspunsurile bune la analize!