Vasilica: Multumesc din suflet pentru ca i-a luminat mamei mintea si am gasit-o nevatamata!

In minunea ce am avut parte este vorba despre mama mea, are casa in renovari, a ramas de curand fara servici, banii sunt cam gata si a intrat intr-o stare de disperare, o usoara depresie chiar…normal ca urmatorul pas a fost acela de a se certa cu tata ca ei locuiesc singuri, noi copii fiecare la casa lui.

Au avut parte de o cearta mai urata probabil pentru ca ea sa ajunga la asa o disperare, aceea de a ne da mesaj ca ea isi va pune capat zilelor( tata era venit in vizita la mine, mesajul lui i l-a dat), la telefoane nu mai raspundea din momentul ala, sunase tata un vecin sa mearga sa incerce usa si totul era incuiat si ne-a cuprins disperarea si frica pe toti.

Locuiesc la 10 km de ea, ne-am urcat rapid in masina si am gonit sprea ea, in drum sprea ea m-am rugat NEINCETAT cu lacrimi in ochi sa-i lumineze Dumnezeu, Sfantul Efrem cel nou si Sfantul Nectarie mintea sa nu faca nimic si sa ajungem la timp sa o salvam de la gandul cel rau( anul trecut un nepot de-al ei s-a spanzurat tot la o cearta si tot in depresie fiind si a ramas ca o trauma pentru noi toti ca nu se astepta nimeni la asa ceva).

Am ajuns rapid in nici 10 minute si usa era inchisa pe dinauntru si am spart un geam la usa si am dat de ea nevatamata si cu mintea LINISTITA! Nu semana deloc cu femeia disperata din urma cu 10 minute. Atata am fost de usurata si fericita ca Sfintii din nou m-au ajutat cand parca nu mai aveam nici o speranta sa o gasim bine.

Multumesc din suflet pentru ca i-a luminat mamei mintea si am gasit-o nevatamata! Iarta-ne Doamne de pacate si de toate gandurile rele cu voie sau fara de voie si intareste-ne !