Stefania: M-am rugat Sfântului sa trimită in viața mea persoana potrivită pentru a ma casatori, îmi doream sa îmi întemeiez o familie.

M-am rugat Sfântului sa trimită in viața mea persoana potrivită pentru a ma casatori, îmi doream sa îmi întemeiez o familie. In timpul in care citeam acatistul sfântului Efrem Cel Nou am cunoscut un om care m-a tratat foarte frumos la prima întâlnire, așa cum nu s-a mai purtat nimeni cu mine. M-a ajutat când i-am cerut și am avut nevoie, chiar când nu ma așteptam sa o facă. Nu am simțit din prima clipa o atracție nemaipomenita, dar am continuat sa ne vedem. La momentul acesta simt ca lucrurile evoluează spre ceea ce l-am rugat pe sfânt, însă a fost un moment in care mi-a spus ca nu știe ce vrea și dacă este pregătit pentru viața de familie și a rămas sa trăim Si sa vedem. Ma rog sfântului sa facă lumina și sa ii dea gândurile și actiunile cele bune. Simt ca omul acesta are grija de mine și simt schimbări in ceea ce își dorește.

Am promis Sfântului nostru drag ca voi povesti minunea, cred ca omul acesta a fost trimis in viața mea de către grabnicul ajutător Părinte Efrem cel Nou, de aceea scriu, deși povestea este in desfășurare. Cu ceva ani in urma l-am visat pe sfânt, mi-a fost drag ca un prieten, dar acum i-am cerut ajutorul in rugăciunea mea.