Sofia: Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut intr-un moment de deznadejde

Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut intr-un moment de deznadejde, simteam ca nu am sa-mi gasesc si eu perechea potrivita alaturi de care sa-mi intemeiez o familie dar , rugaciunea mea a fost ascultata si in prezent am o familie frumoasa si simt ca Sfantul mi-a fost alaturi dintotdeauna.
Ultima minune a fost cea in care il rugam cu lacrimi sa o ajute pe fetita noastra sa se faca bine ( a avut o alergie foarte urata ) se umplea de bubite tot corpul, ii dispareau si dupa apareau iar si tot asa si am avut partea de o mare minune. Seara era plina de bubite de care credeam ca nu o sa mai scapam, medicii nu ne dadeau foarte multe informatii si din cauza asta eu am avut cateva momente cand am cedat psihic dar aveam credinta ca o sa ne facem bine, asa ca am citit cu lacrimi acatistul Sfantului si al Maicii Domnului si a doua zi fetita avea pielea curata de nu credeai ca a avut vreodata ceva pe piele, atat pot sa spun rugati-va si nu va pierdeti credinta.
Dumnezeu ne mai trimite si unele incercari sa vada credinta noastra. De curand am observat la fetita o mica fisura la coloana, astazi mergem la un control medical sa aflam ce este mai exact, nadajduiesc si de data aceasta ca Sfantul Efrem si Maica Domnului ne vor ocroti ca totul sa fie bine.