Simona : ” S-a intamplat ca nepotul colegei mele sa cada de la etajul 3.”

S-a intamplat ca nepotul colegei mele sa cada de la etajul 3. In primele zile nu a putut fi operat. Avea traumatism cranio-cerebral, ruptura de femur si de organe interne. Ne ramanea doar sa ne rugam. M-a sunat colega imediat dupa accident, implorandu-ma cu lacrimi sa ma rog. Gandul m-a dus la Sfantul Luca al Crimeii, Sfantul Spiridon, Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou. Erau si sunt Sfintii la care am mare evlavie eu. Zilnic citeam acatistele impreuna cu Brandusa, colega mea. Apoi, treptat, m-am oprit la Sfantul Efrem cel Nou. Zilele au trecut si Tudorel, nepotelul Brandusei, se incapatana sa traiasca. Abia peste o luna de la accident s-a putut interveni pentru a fi operat femurul. Medicii, care nu-i dadeau nici o sansa la supravietuire, au acceptat faptul ca au fost martorii unei minuni. Tudorel nu a suferit o alta operatie, ruptura de organe interne s-a vindecat de la sine. Au ramas niste sechele neurologice, iar astazi Tudorel merge, vorbeste si urmeaza terapie recuperatorie in Germania, acolo unde s-a mutat cu familia.

A doua minune covarsitoare pentru mine s-a intamplat fiului meu Andrei, in seara de priveghere a Adormirii Maicii Domnului 2014. Eram intr-o manastire. Urcasem la Chilia unde eram cazati, impreuna cu Andrei pentru a-l schimba de haine. Andrei, fire vulcanica a alergat si a cazut pe scara, de la prima treapta pana la ultima, pret de 14 trepte. S-a lovit la cap si a inceput sa sangereze masiv. Speriata fiind, am inceput sa vorbesc singura- Sfinte Efrem, ajuta-ma! Andrei, sa chem salvarea?

Copilul mi-a spus plangand- Nu la spital, mami! nu ma fac bine la spital! Du-ma la biserica, acolo ma fac bine. Du-m ala Maicuta Domnului! Sfantul Efrem nu ma lasa! Am incuviintat, Andrei s-a linistit si hemoragia s-a oprit.L-am schimbat iarasi de hainute si am plecat la slujba de priveghere. A treia minune din viata mea s-a intamplat in 2014, a doua zi dupa Sfintii Trei Ierarhi. pe fond de suprasolocitare fizica si individuala, inima mea a cedat, facand un bloc de ramura, pe care l-a observat medicul meu de familie in momentul efectuarii unei electrocardiograme. M-a trimis in urgenta, unde am fost trimisa pe urgenta de pe cardio. Stand pe carucior in fata usii , am zarit un medic care imi puseses un diagnostic gresit, tot la inima, in toamna lui 2012. Si atunci m-am rugat de toti sfintii, printre care si Sfantului Efrem cel Nou, sa ma ajute sa nu ma interneze, ca ma voi face bine pentru rugaciunile lor. Asa s-a si intamplat. M-a consultat un alt medic care, dupa ce s-a certat prin telefon cu medicul meu de familie pentru ca refuza sa ma consulte sustinand ca nu am nimic si ca sunt tanara si nu am ce sa caut acolo, m-a trimis acasa si fara concediu si fara tratament. Am luat o saptamana de concediu de odihna, am stat la pat fara sa fac nici cel mai mic efort, copiii i-am trimis la mama, iar o prietena a avut grija de mine. Intr-o saptamana am fost in stare sa imi reiau activitatea. Multumesc Sfantului Efrem pentru tot ajutorul, tuturor sfintilor, Maicutei Domnului si Lui Dumnezeu! Slava Tie, Doamne.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *