Simona: Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi, căci mult m-a ajutat Bunul Dumnezeu prin Sfinții Săi, și Măicuța Domnului.

Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi, căci mult m-a ajutat Bunul Dumnezeu prin Sfinții Săi, și Măicuța Domnului. Sfântul Efrem m-a ajutat de nenumărate ori. Dar țin sa povestesc o parte din ultimile minuni, ajutor venit din partea Sfantului Efrem, a Bunului Dumnezeu, a Măicuței Domnului și a tuturor Sfinților.

Anul trecut deși nu vroiam să-mi părăsesc tara, datorită unor circumstanțe a trebuit sa plecam sa locuim în altă țară. Deși îmi doream foarte mult sa fi putut amână plecarea pentru a participa la hramul Sfintei noastre Biserici de ziua Cuvioasei Paraschiva totuși am plecat. Însă Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător, Bunul Dumnezeu, Măicuța Domnului și toți Sfinții au făcut în așa fel încât după doar 4 zile ne-am întors în țară și nu doar ca m-a ajutat sa particip la hram Sf Biserici dar as m stat în tara și de Crăciun, Bobotează și Sfantul Ioan Botezatorul. Nu am cuvinte să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului și Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător ptr tot ajutorul dat și îmi cer iertare că m-am lenevit în a mărturisi ajutorul primit în nenumărate nevoi.

Ma rog Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului, Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător și tuturor Sfinților, dacă e voia Bunului Dumnezeu să-mi ajute sa ma întorc repede în țară, dar pana atunci poate o vrea Bunul Dumnezeu să mă ajute sa ma întorc în tară sa pot face colivă de moșii de iarnă.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, indemn pe toată lumea, neîncetat sa ne rugăm, sa credem și sa nădăjduim în Bunul Dumnezeu, Măicuța Domnului, Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător și în toți Sfinții. Căci mare este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi.