Simona: L-am cunoscut pe Sfantul Efrem, intr-o perioada grea a vietii mele.

L-am cunoscut pe Sfantul Efrem, intr-o perioada grea a vietii mele. Prin casa, gasisem o carticica cu ‘Viata si minunile Sfantul Efrem Cel Nou” si am inceput sa o citesc . Eram in perioada bac-ului si a admiterii la facultate . Dupa bac, m-am rugat atat de mult Sfantului sa le lumineze profesorilor care urmau sa imi corecteze lucrarile si sa fie ingaduitori cu greselile . Minunea mi-a fost ca notele erau exact cele pe care mi le doream, chiar cu un punct mai mult.

Venise deja admiterea. Ma despartisem de prietenul meu , lucru care m-a afectat foarte mult. M-am rugat Sfantului sa ma ajute sa ma concentrez pe admitere, sa ma intareasca. Admiterea era peste 2 saptamani, iar eu eram din ce in ce mai nepregatita, de fapt asta simteam. Credeam ca o sa pic , Sfantul Efrem m-a ajutat . Am luat o nota destul de buna, eu rugandu-ma sa intru cel mult la taxa, dar am intrat la buget .

Dupa toate aceste momente maxime de fericire, am avut si momente mai proaste. M-am rugat din adancul sufletului Sfantului Efrem sa ma ajute sa ma linistesc, promitandu-i ca o sa merg la moastele sale , cand o sa am ocazia. Dupa 2 luni , a venit la mine acasa o batranica , sa imi spuna ca daca vreau sa merg cu Parintele nostru la o bisericuta , care se slujeste . Am intrat pe internet sa caut mai multe informatii despre bisericuta si mirarea mi-a fost ca acolo se aflau moastele Sfantului Efrem .
Am promis Sfantului Efrem ca o sa povestesc minunile sale , daca o sa ma ajute.

Ii multumesc din suflet ca m-a ajutat cand mi-a fost cel mai greu!