Simona : „Buna seara, poate nu e cea mai spectaculoasa intamplare pe care o cititi .. „

Buna seara, poate nu e cea mai spectaculoasa intamplare pe care o cititi dar a fost ajutorul pe care Sfantul mi l-a dat. In urma cu aproximativ 3 ani, nu aflasem de mult despre acest sfant, o colega mi-a spus despre el si mi-a dat acatistul lui. In perioada aceea aveam niste cicluri menstruale foarte abundente, hemoragii de a dreptul, se suspiciona un uter fibromatos(asa mi-a zis medicul ginecolog pe care-l consultasem), eram slabita din cauza pierderii masive de sange, ma simteam foarte rau. Mentionez ca hemoragiile acestea abundente au fost pe parcursul a mai multe luni, menstruatiile durand foarte multe zile, mi-au fost recomandate mai multe scheme de tratament, faceam si injectii pentru a limita hemoragiile.

Intr-una dintre luni, menstruatia s a declansat exact cand eram la serviciu, in cantitate mare, cu dureri groaznice, plangeam de durere si neputinta. Mi-am amintit ca aveam in poseta acatistul Sfantului Efrem cel Nou, m-am gandit ca el a cunoscut ce insemna durerea in zona abdominala si ca daca ma voi ruga cu credinta, ma va ajuta sa mi se domoleasca putin durerea. Printre lacrimi, am citit acatistul, am plans citind ce suferinta muceniceasca a indurat Sfantul si i-am spus ca am nadejde ca-mi va potoli ceva din durerile mele. La nici o jumatate de ora dupa ce am terminat rugaciunea, nu doar durerea mea s a oprit dar si hemoragia aceea mare. Am fost uluita, nu mi se parea, chiar nu mai simteam durere iar sangerarea se oprise si de atunci, pana in ziua de azi, ciclurile mele au fost regulate, normale,f ara absolut nici unul dintre simptomele din trecut. Ba mai mult, la consultul ginecologic inclusiv ecografia abdominala rezultatul a fost asa: uter de aspect normal, (deci nu fibromatos), ovare de dimensiuni si aspect normale, totul e perfect de atunci si nu mi s a parut.

Chiar am fost ajutata de catre Sfantul Efrem cel Nou caruia ii multumesc din suflet si la care am mare evlavie ca si fata de Sfantul Nectarie. Multumesc Doamne ca ne-ai lasat SFINTII TAI ca sa ne fie de ajutor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *