Sergiu: Trebuie sa-i multumesc Sfantului Efrem cel Nou iar in egala masura Sfantului Nectarie din Eghina si Sfantului Ioan Rusul.

In primul rand ,trebuie sa mi cer iertare Sfintilor mei, si ai nostri, pentru faptul ca nu am avut determinarea, curajul si taria de caracter pentru a scrie aceste randuri mai devreme.

Trebuie sa-i multumesc Sfantului Efrem cel Nou iar in egala masura Sfantului Nectarie din Eghina si Sfantului Ioan Rusul. Rugaciunile mele catre acestia, dar mai ales ale mamei mele au facut ca in decursul acestui an, 2019, sa reusesc tot ce mi-am propus, aproape fara exceptie.

Cand eram mic am avut un accident si mi-am rupt unul dintre cei doi dinti din fata. Acesta a fost reconstruit, desi fusese propus pentru inlocuire si s-a vindecat de a lungul timpului. La inceputul acestui, insa, a fost nevoie de o operatie, pentru ca in urma loviturilor puternice ramasese o zona ce trebuia curatata si refacuta. Pe radiografia pe care am facut o in toamna totul era perfect, inclusiv interventia, nu doar dintele .

De asemenea, in vara, am reusit s- mi iau examenul de disertatie cu o nota de peste 9. Mi-am propus,de asemenea, ca pana la sfarsitul acestui an sa achit anumite datorii pe care le aveam, inclusiv s-o ajut si pe mama mea in acest scop, cu datorii vechi de cativa ani. La inceputul toamnei, bunicul meu, a reusit sa fie salvat de la moarte, dupa o luna si jumatate de spitalizare, in care a avut o stare foarte grava, suferind de o boala autoimuna,care ataca vasele sangelor. Acum, duce o viata normala, mergand la sedinte de dialize, fara alte complicatii. La Sfantul lunii Octombrie am reusit, sa vizitam, pentru prima data moastele celor 3 Sfinti, in Nea Makri, Eghina si Evvia.