Sandra: Dumnezeu sa ne ocrotească de tot necazul și toată primejdia și fie cu ajutorul lui sa depășim toate greutățile pe care le întâmpinam!

Vreau să vă mărturisesc și eu, prin multele minuni pe care mi le-a dăruit Sfântul Efrem, astăzi mi-a arătat din nou ca ma ajuta și este lângă mine oricând îl chem, ma rog și ii simt prezența tot mai mult. Astăzi m-a ajutat la un examen foarte important, in care dacă promovam acest examen, îmi îndeplineam visul. M-am rugat așa mult la Dumnezeu sa mi-l trimită pe Sfântul Efrem in ajutor, ca simteam ca fără ajutorul lui nu voi promova examenul. In timpul examenului mi-au căzut foarte multe întrebări pe care nu le știam, dar am simțit o putere care ma împingea sa pun răspunsul corect. Am fost supărată la final, crezând ca nu o sa promovez examenul.
La sfârșitul zilei am avut parte de o surpriza extrem de mare, am promovat examenul cu nota buna. Ii mulțumesc Sfântului Efrem, ca fără ajutorul lui nu as fi reușit.
Rugăciunea te salvează mereu, in situații dificile, te scapă de stres și te ajuta in orice situație. Rugați-va neîncetat și Dumnezeu va lucra in așa fel, încât sa va îndeplineasca visul mult dorit, atunci când va considera .
Dumnezeu sa ne ocrotească de tot necazul și toată primejdia și fie cu ajutorul lui sa depășim toate greutățile pe care le întâmpinam!