Sabina: Sper că aceasta sa stea mărturie pentru toți cei ce cred că nu mai există nicio soluție, cei care se văd la capătul puterilor, Sfantul Efrem chiar face minuni

Bună, numele meu este Sabina. Am 3 băieții minunati, cel mare, Florin, cel mijlociu, Daniel și mezinul Efrem.

Cu cel mare n-am avut probleme de sănătate, însă cu Daniel, după ce i-am făcut vaccinul de 6 luni a dezvoltat o alergie la colon, aceasta putrezindu-i colonul, o alergie care apare 1 la un milion de copii. La început am fost la spitalele din județ, l-au tratat cum au priceput însă n-au găsit cauza, acesta reacție alergica revenind mai puternic dupa încetarea tratamentului. La un moment dat medici m-au trimis cu el acasă pentru că n-au cum sa-l ajute și să moară acasă.

Soțul meu lucra la București, auzind acestea a vorbit cu comandantul unității unde lucra intrebandu-l daca știe un spital unde l-am putea trata și acesta i-a dat un plic (in care se aflau 5 milioane, asta in 2013) și o carte despre Sfantul Efrem. Așa am ajuns să-i cunosc puterea, mijlocind înaintea Bunului Dumnezeu pentru noi. Acești bani, gestul, au contat foarte mult pentru noi neavând o situație materială foarte buna, nu ne plângeam dar pentru a pleca la București cu cel mijlociu aveam nevoie de ceva bănuți pentru investiții.

Ajuns acasă soțul, am citit din cartea Sfantului Efrem despre minunile lui și ne am rugat pentru sănătatea copilului. Acum dispunând ai de „capital” am plecat cu Daniel la București pentru investigații. Acolo am ajuns dimineața și seara au găsit cauza acestei reacții alergice, administra fi ne deja tratamentul adecvat. După doar o săptămână copilul era tratat și trimis acasă cu tratament.

Sunt convinsa și cu siguranță Sfantul Efrem a mijlocit pentru noi. Promițându-i că dacă o să mai am vreun băiat o să-i poarte numele. Acum 3 ani am rămas din nou însărcinată, însă acea sarcină s-a oprit din evoluție la 2 luni jumătate. Am fost devastată, însă din nou Sfantul Efrem m-a ajutat și la doar o jumătate de an eram însărcinată din nou. Cel mic poartă numele Sfântului Efrem și pot spune cu siguranță că Sfantul Efrem m-a ajutat pe toată perioada sarcinii pentru a o putea duce până la capăt având probleme.

Sfantul Efrem este ocrotitorul familie mele și îi mulțumesc pentru că nu mă lăsa niciodată, chiar și când eu uit să-i mulțumesc pentru viețiie copiilor mei. Sper că aceasta sa stea mărturie pentru toți cei ce cred că nu mai există nicio soluție, cei care se văd la capătul puterilor, Sfantul Efrem chiar face minuni