S. : Sfantul Efrem a fost iarasi cu mine, ca un adevarat frate mai mare- care mi-a lipsit mereu- si m-a ajutat intr-o situatie dificila.

Sfantul Efrem a fost iarasi cu mine, ca un adevarat frate mai mare- care mi-a lipsit mereu- si m-a ajutat intr-o situatie dificila. Am fost nevoita sa merg la serviciu cu o masina cu care nu eram obisnuita, total diferita de cea cu care mersesem pana atunci, fara sa am decat un an de experienta, ceea ce mi se parea foarte greu. L-am rugat pe blandul Parinte Efrem sa fie cu mine si sa ma ajute, sa fie el in locul meu cand o sa imi fie mai greu sau o sa intampin o situatie mai dificila.
Si asa a fost, totul a decurs de parca as fi mers cu masina respectiva de zeci de ani, am plecat din rampa mai usor decat cu masina cu care mergeam de obicei de parca altcineva conducea si imi ghida miscarile.
Multumesc Sfantului Efrem ca ma suporta asa cum sunt, cu caderi si deznadejdi, exact ca un frate mai mare sau un parinte! Sfantul Efrem sa va ajute si sa va indrume pasii tuturor celor care cititi aceste marturii!