S. : Pachetul de la Sfantul Efrem cel Nou a venit exact in a 40 a zi

Pachetul de la Sfantul Efrem cel Nou a venit exact in a 40 a zi

La vreme de necaz, am citit Acatistul si Paraclisul Sfantului Efrem cel Nou 40 de zile (atunci cand am sarit o zi/doua am recuperat imediat urmatoarea zi – dar nu trebuie citit cu intreruperi !). Exact cand se implineau 40 de zile mi-a venit pachetul mult asteptat de la manastirea Sfantului din Grecia, Nea Makri !
Am inceput sa plang cand am vazut pachetul dimineata in cutia postala. Il rugasem pe Sfantul sa-mi faca o bucurie in acea zi, dar nu am indraznit sa cer chiar venirea pachetului.
Asteptam pachetul de 3 saptamani, cu toate ca era trimis in regim de urgenta Olanda-Grecia si ar trebui sa ajunga in 1-2 saptamani maxim. Cerusem sa mi se retrimita un tricou dupa ce maicutele il vor atinge de moastele Sfantului pentru vindecare, citisem cum o Dna din America s-a vindecat imediat de epilepsie dupa ce a imbracat o haina trimisa la manastire, si s-a dus la Nea Makri grabnic sa multumeasca Sfantului. Sfantul mi-a trimis in pachet si alte lucruri sfinte de mare folos. Iti multumesc Sfinte Efrem cel Nou!

Puterea Sfantului Mir de la Icoana Izvoratoare de Mir a Sf Efrem cel Nou din Bucuresti

Este scrisa si o carticica despre Icoana Izvoratoare de Mir a Sfantului Efrem cel Nou din Bucuresti, pe a carui coperta insusi Parintele Iustin Parvu atesta autenticitatea minunii.
Cu multe piedici Sfantul Efrem cel Nou a randuit ca sa primesc si eu mir izvorat din acea icoana.
Dupa aproximativ un an de greutati si boala, din momentul in care m-am miruit cu acel mir m-am simtit mult mai bine si s-a observat o schimbare enorma, pur si simplu m-a ridicat ”din morti”.

Carticica o puteti citi online aici:
https://www.scribd.com/…/2013-Minuni-Din-Vremea-Noastra-Sfa…

Am citit ca Icoana s-ar afla la adresa: Str. Mizil Nr.50K, pe Bdul Theodor Pallady in sensul de mers spre autostrada Soarelui, la statia de tramvai IOR2 se face dreapta pe strada de dinaintea reprezentantei Opel, se merge pana la capatul strazii iar la intersectie se merge tot inainte pe o straduta pietruita numica Lunca Sateasca, iar pe partea stanga la terminarea caselor se afla un garaj, acolo gasiti deschis in cursul saptamanii intre orele 15.00-21.00 iar Sambata si Duminica de la orele 13.00-21.00
Doamne ajuta!