S.M. : La inceputul suferintelor si tot timpul am cerut ajutorul Sfantul Efrem

Intr-o dimineata, m-am simtit foarte rau , frisoane si o durere ascutita a abdomenului. Am ajuns la spital si am fost internata. Mi s-au administrat medicamente de urgenta, dar eu nu-mi reveneam in totalitate. Dupa cinci zile m-am intors acasa cu un diagnostic, care ma trimitea pentru o investigatie de urgenta la Bucuresti. Nu puteam sa plec imediat sa o fac, dar puteam sa citesc si sa ma rog. Asa ca in suferinta mea i-am descoperit grabnic ajutători pe Sfintii Rafail, Nicolae si Irina-martirizati de turci, pe Sfantul Vasile al Ostrogului, Sfinti minunati si grabnic ajutatori.

La inceputul suferintelor si tot timpul am cerut ajutorul Sfantul Efrem, care de fiecare data nu a intarziat, al Sfantului Gheorghe, in fata icoanei sale facatoare de minuni, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Nectarie, dar si milostivirea Maicii Domnului (Acatistul Sfantului Acoperamant si Acatistul Maicii Domnului Indrumatoarea).

Si pentru ca suntem intr o perioada care urmeaza Sfintei Invieri, am citit frumosul Acatist al Invierii. In cele din urma am mers si la alt doctor, dar intre timp starile de rau, frisoanele si febra au incetat fara sa fac un tratament medicamentos, ci un tratament cu ulei de la candela Sfantului Nectarie si al Sfantului Efrem, iar doctorul care m-a consultat ultimul nu a vazut problema mea ca o mare urgenta .

Iata cum Sfintii lucreaza si se roaga impreuna pentru noi. Iata cum ei vor sa i descoperim prin rugaciune si sa le cerem ajutorul. Boala ne este data spre tamaduirea sufletului, iar rabdarea ne este in cele din urma rasplatita. Mare si Bun este Dumnezeu,iar Sfintii grabnic ajutatori si buni rugatori pentru noi.