S: Auzisem despre Sfantul Efrem cel nou si ca sa il cunosc mai bine…

Auzisem despre Sfantul Efrem cel nou si ca sa il cunosc mai bine, i-am citit acatistul timp de 40 de zile. Am inteles ca apare in vise, dar nu prea am crezut, pana mi s-a intamplat. Mi-a aparut un calugar inalt tare si slab. Mi-a aratat cu mana ( eu am probleme cu coloana cervicala) si mi-a spus:” aici este cea mai grava problema. Aici trebuie rezolvat”. Si cand m-a atins am simtit o durere scurta si o trosnitura de vertebre, asa de puternica de m-am trezit din somn. Inca simteam durerea.

L-am recunoscut pe Sfant dar totusi nu eram sigura. Cu toata emotia, am adormit din nou. Si …minune! Mi-a aparut iar. Se uita la mine , iar eu i-am spus :” eu ar trebui sa te ating la spate ca doar eu sunt tehnician maseour si fac masaje” S-a gandit putin si mi-a raspuns:” bine , atinge-ma „.

Si a disparut, dar am fost sigura in vis ca l-am atins. A doua zi de dimineata m-a trezit telefonul, o prietena m-a anuntat ca vine sa ma i-a, sa ne inchinam la Sfantul Efrem ca a aflat la ce Biserica ii gasim papucul .Sa inteleg ca m-a lasat Sfantul in vis sa il ating, pentru ca stia ca il voi atinge cu adevarat a doua zi.

Slava lui Dumnezeu si multumire Sfantului Efrem cel nou pentru minunile mari , pe care le face! Intr-adevar este un mare si grabnic ajutator!