Roxana: Sunt mamica unui minunat baietel in varsta de 3 anisori… EFREM

Numele meu este Roxana. Sunt mamica unui minunat baietel in varsta de 3 anisori… EFREM
Povestea mea: In anul 2014, imediat dupa nunta am rămas însărcinată, eram in culmea fericirii, aveam sa devin mamica, era minunat. Pana la ecograful de 3 luni, cand doctorul mi-a zis ca bebe are o malformatie. Au mai urmat investigatii iar la 3 luni jumatate domnul doctor mi-a zis ca nu mai am ce face, copilul nu va supravietui, nu are cutia craniana inchisa.
Eram distrusa si contrariata, copil cu malformatii, oare problema era la mine sau la sotul, oare vom face copii sănătoși? O multime de intrebari fara răspuns. Am urcat pe masa de chiuretaj urland de durere. Sarcina era avansata si doar aceasta procedura era posibila ca sa nu-mi pun si eu viata in pericol dupa spusele medicilor. A urmat o perioada groaznica cu regrete, intrebari si dezamagiri. De frica nu mai vroiam sa raman însărcinată.. Sa nu patesc la fel.
Plangeam necontrolat pe strada, eram distrusa sufleteste. Intr-o zi mergeam plangand spre casa mamei. In fata blocului, m-am intalnit cu iubita unui vecin, Dana, care m-a oprit si ma rugat sa-i spun de ce plang, ce am patit, daca ma poate ajuta. Am ezitat o clipa, dar mi-a inspirat incredere. I-am povestit. A plans cu mine, ma incurajat, un strain mi-a fost ca o alinare si nu am sa uit niciodată acest gest. A doua zi a venit la mama mea acasa si mi-a adus o carte cu Sfântul Efrem si o icoana cu Sfântul Efrem cel Nou, care si acum sta la loc de cinste in dormitorul nostru.
Mi-a zis ca ma va ajuta, nu mai auzisem niciodată de acest Sfant. In momentul urmator am intrat in casa si am început sa citesc cartea, totul a fost ok pana la marturisirile oamenilor. Primele marturisiri au avut un impact colosal, mi-au dat o forta, o incredere si o iubire pentru acest Sfant, ca pe loc am promis atunci ca daca voi mai ramane însărcinată copilul meu va purta numele Sfantului Efrem.
De frica unei noi pierderi nu indrazneam. Dar s-a intamplat pur si simplu la sfarsitul anului 2016- decembrie sa aflu ca sunt insarcinata. A fost pur si simplu o minune neasteptata dar binevenita, eram in culmea fericirii si am simtit ca este mana Sfântului Efrem care era langa mine, am stiut ca va fi bine, am avut incredere oarba in Sfântul meu de suflet. Chiar daca medicul mi a zis ca am eminenta de avort si mi a dat tratamente, din cauza pierderii suferite, nu ma interesat, nu stiu daca am procedat at bine dar mi-am ascultat inima si nu am facut nimic din ce mi-a recomandat doctorul, altceva decat analizele uzuale. Eram sigura ca va fi bine si ca Sfântul Efrem ma va ajuta mereu. Si asa a fost in august 2017, dupa o sarcina fara probleme, a venit pe lume minunea de la Dumnezeu si de la Sfântul Efrem. Baietelul nostru Efrem Alexandru.
Slava bunului Dumnezeu pentru toate!
Si mulțumesc iubitei vecinului meu, care ulterior mi-a devenit cumatra de suflet. Eu botezandu-i minunata fetita Efremia, finuta mea iubita