Roxana: Ii multumesc din tot sufletul meu Sfântului Efrem cel Nou pentru cea mai mare minune din viata mea de pana acum. Mi-a vindecat mama de cancer.

Ii multumesc din tot sufletul meu Sfântului Efrem cel Nou pentru cea mai mare minune din viata mea de pana acum. Mi-a vindecat mama de cancer. In luna octombrie a anului trecut mama a aflat ca are o forma de cancer genital. Am simtit ca pica cerul pe noi, dar cu fiecare zi care trecea, amandoua aveam in suflet o picatura de speranță. Mama a citit timp de 40 zile Acatistul Sfantul Nectarie, iar apoi timp de alte 40 de zile Acatistul Sfantul Efrem cel Nou. Am fost impreuna la biserici care adăpostesc particele din moaste, plus in fiecare zi, mama s-a dat cu ulei sfințit din candela Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie.

In luna noiembrie s-a operat si desi post operator a avut ceva probleme cu plaga, totul s-a rezolvat. Minunea am aflat-o exact in sfânta zi de Boboteaza, cand ne-am dus la control. Acolo medicul a ramas surprins de cat de bine arata zona in care fusese extirpata tumora, in plus, imunohistochimia stabilise ca fusese extirpata cu margini sanatoase, nefiind nevoie de radioterapie. mai mult, tumora fusese un stadiu incipient.

Imediat după ce am aflat minunatia, am fost la Manastirea Radu Vodă pentru a le mulțumi Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie, Maicii Domnului si Bunului Dumnezeu pentru minune. Si nu este prima dată, cand Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie ma ajuta. Ma voi ruga neîncetat si le voi multumi mereu pentru ca imi sunt alaturi!