Roxana: Analizele au iesit foarte bune, fara nicio problema de sanatate.

In urma cu o luna, va scriam pentru a va impartasi despre ajutorul primit din partea Maicii Domnului și a Sfintilor Efrem cel Nou, Nectarie si Nicolae.

Pe atunci, sotul meu inca astepta sa termine de efectuat niste investigatii medicale, iar diagnosticul de care ne temeam era destul de sumbru. Dupa multa asteptare si rugaciuni (asteptam de mai bine de o luna un loc liber la analize), pe 24 iunie, de ziua nașterii Sf. Ioan Botezatorul, am primit raspuns din partea medicului ca l-au programat la analize si in 2 zile le-a si facut. Desi ma rugam si speram, in acelasi timp ma temeam foarte tare de diagnostic, dar rezultaul a fost foarte foarte bun. Analizele au iesit foarte bune, fara nicio problema de sanatate.

Le multumesc din tot sufletul Sfintilor si Maicii Domnului pentru rabdarea si mila pe care ne-au aratat-o si va indemn sa credeti cu tot sufletul, pentru ca ei sunt tot timpul alaturi de noi si ne raspund chiar daca problemele noastre par fara rezolvare si ne simtim ingenunchiati de ele.