Renata: Slava Lui Dumnezeu pentru Sfintii pe care ni i-a dat spre ajutor..

Ma numesc Renata. Am 56 de ani. Incep marturia mea prin a multumi Domnului nostru Iisus Hristos ca mi i-a dat pe sfinti in viata mea. Multumesc Maicii Domnului, Sf Spiridon, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Sfantului Mina si tuturor sfintilor pentru sfanta Lor mijlocire catre Iisus Hristos. Auzisem de Sfantul Spiridon, imi doream foarte tare sa ajung la sfintele sale moaste, insa nu stiam unde se afla biserica, dar Dumnezeu mi-a adus in cale o maicuta care m-a indrumat. Minunile Sfantului sunt nenumarate pentru noi.

Pe Sfantul Nectarie l-am cunoscut printr-o fosta colega, care mi-a daruit o iconita cu mir, reusind astfel sa ajung la sfintele sale moaste de la manastirea Radu Voda; ajutorul a venit imediat.
Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut in 2015, pe cand fetei mele I s-a facut o mare nedrepte la scoala, fiind pe punctul de a renunta la studii. Atunci Sfantul Efrem i-a aparut in vis, iar fata mea s-a visat spunand in fata icoanei sale: `Multumesc Sfinte Efrem` (mentionez ca atat eu cat si fata mea, nicuna dintre noi nu auzise de acest sfant minunat).

Era totusi hotarata sa abandoneze studiile, insa, dupa alte 2 saptamani, i-a aparut in vis Sfantul Nectarie, plangand alaturi de ea si rugand-o sa nu renunte si a mers mai departe, nu a renuntat. Ea, ajungand sa-si termine studiile, si obtinand un loc de munca, prin mijlocirea Sfintilor la Bunul Dumnezeu, Le-a promis, in semn de multumire, sa ajunga acasa la dansii, in Grecia, si asa s-a si intamplat.

De Rusalii, anul acesta, a fost in Grecia, cu banutii adunati de un an de zile. Doamne cata bucurie este in sufletul nostra a fost un concediu binecuvantat.

Eu fiind in tratament de citostatice am reusit sa ma pensionez, medical, cu ajutorul Sfintilor.
Mai tarziu, neavand posibilitati financiare, nu reuseam sa-I cumpar fetei tot ce avea nevoie si atunci, inca o data, intr-un chip minunat, Sfintii i-au sarit in ajutor. Apoi am primit ajutor pentru mama mea, de 84 de ani, care s-a vindecat de infectie la ochi, credeam cu totii ca-si va pierde vederea, insa nu a fost asa. Rugandu-ma la Sfinti, acestia au ajutat-o imediat. Mereu mi-am dorit sa ajung la Sfanta Parascheva, si tocmai in acest an, dupa multi ani de asteptari, am reusit sa ajung. De minunile Sfantul Mina stim cu totii, cate dreptate face omului asuprit pe nedrept. Anul trecut mi-am pierdut portofelul cu banii, cheile casei, telefonul, dar, dupa o saptamana de lacrimi si rugaciuni cate Sfantul Mina si Sfantul Spiridon, a venit unul din nepoti si mi-a adus si bani si telefon.

Imi cer iertare pentru insistenta, dar vreau sa stie toata lumea cat ajutor ne ofera Bunul Dumnezeu prin Maica Domnului si Sf Lui Parinti, mari facatori de minuni. Slava Lui Dumnezeu pentru Sfintii pe care ni i-a dat spre ajutor. AMIN!