Renata: Multumesc Bunului Dumnezeu pentru Maica Domnului si pentru toti Sfintii pe care ni i-a lasat mijlocitori.

Ma numesc Renata si revin sa dau slava Bunului Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria si Sfantului Efrem cel Nou pentru ajutorul primit. Voi marturisi de fiecare data cum a venit Sfantul Efrem in viata mea si a copilului meu. Cu cativa ani in urma, mai exact in 2015, fetei mele i s-a facut o mare nedreptate la institutia de invatamant la care era studenta. Multe lacrimi au fost varsate atunci si fata mea era hotarata sa renunte, dar intr-o noapte, in vis, fata mea s-a visat intr-o biserica, in fata unei icoane, la care spunea ‘MULTUMESC SFINTE EFREM’. Spre rusinea noastra, pana la acel vis, noi nu stiam de Sfantul Efrem dar in dimineata de dupa vis, am cautat numele sfantului si am aflat cat de prea-puternic si grabnic-ajutator este.
De fiecare data cand am avut o problema si am apelat la ajutorul Sfantului Efrem, EL ne-a ajutat de indata.
Anul acesta am avut MARE nevoie de un anume medicament care nu mai exista in tara si nici noi nu puteam pleca in strainatate din cauza pandemiei. Imediat am inceput sa fac acatistul Sfantului Efrem cel Nou si in 2 saptamani Sfantul ne-a scos in cale o persoana care ne-a ajutat, punandu-ne in legatura cu cineva care aduce medicamente din strainatat.
I-am promis Sfantului meu drag ca voi face cunoscut ajutorul dat. Multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Spiridon, sfinti pe care i-am ales ocrotitorii nostrii. La fel de mare evlavie avem pentru Sfantul Mina, Sfanta XENIA de St Petersburg, Sfanta Parascheva. Sfanta Xenia a venit cu blandetea si bunatatea ei in viata nostra in ianuarie 2022.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru Maica Domnului si pentru toti Sfintii pe care ni i-a lasat mijlocitori.