Ramona: Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut intamplator si tot ce-mi doream, era sa am și eu o iconita si mir de la Sfanta Manastire din Grecia.

Pe Sfantul Efrem l-am cunoscut intamplator si tot ce-mi doream, era sa am și eu o iconita si mir de la Sfanta Manastire din Grecia. Mare mi-a fost bucuria cand am primit intr-o zi in care nu ma mai asteptam, aceste doua cadouri mult valoroase pentru mine. Sfantul meu Efrem a devenit ocrotitorul meu, alaturi de Sfantul Nectarie si mi-au aratat de atatea ori prezenta lor in viața mea. Mi-au ascultat dorintele, l-au ajutat de tatal meu sa iese cu bine din operatie, mi-au daruit bilete la un concert pentru fetita mea la care isi dorea foarte mult sa mearga si in ultimele 3 ore am primit un telefon in care cineva ma intreba daca mai vreau 2 bilete.

Sfantul Efrem mi-a ascultat si o alta dorinta. Vroiam foarte mult sa-mi apara in vis, chiar daca stiam ca nu merita o pacatoasa ca mine asa ceva, dar El m-a ascultat si a venit. De cate ori m-am rugat Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie si la Maica Domnului, raspunsul nu a intarziat sa apara. Va multumesc din suflet ca sunteți alaturi de mine si ocrotiti-ne pe noi pacatosii!”