Ramona: Multumesc Sfinte Efrem.

Multumesc Sfantului Efrem pentru ajutorul pe care mi l-a dat de cate ori l-am rugat sa ma ajute, nu pentru mine, ci in special pentru toate persoanele bolnave care aveau probleme medicale urgente. Lucrez in domeniu medical si nu de putine ori apar oameni cu afectiuni acute, copii bolnavi cu febra, pneumonii, oameni cu valori tensionale mari. Cand vine o persoana cu o afectiune acuta majora, in primul rand ma rog la Sfantul Efrem sa ma ajute, sa ma lumineze ce sa le dau ca sa se vindece.

Si de fiecare data Sfantul Efrem ma ajuta. Multumesc Sfinte Efrem! Rugati-va la Sfant ca va ajuta, am atatea exemple de ajutor de la Sfant, pacienta cu pneumonie dupa 3 zile, m-am rugat sa fie bine, la control, era bine.

Alta persoana avea tensiune mare, nu stiam ce sa ii mai dau, m-am rugat la Sfant, in 2 ore avea tensiune buna si exemple mai am. In seara asta Sfantul iarRak m-a ajutat, l-am rugat sa ii fie bine unei persoane si dupa o ora era mai bine. Multumesc, Sfantului Efrem, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie si Sfantului Luca al Crimeii.