Raluca: Imi cer scuze Sfinților mei ocrotitori.

Imi cer scuze Sfinților mei ocrotitori: Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie, Maicutei Domnului, Sfantul Ioan Rusul, Sfantul l Părinte Arsenie Boca pentru ca am întârziat cu mărturisirea minunilor care s-au petrecut în viața , datorită Sfinților mei ocrotitori: imi doream mult o icoană a Sfantului Efrem cel Nou, anul trecut cand am fost in Grecia la Nea Makri am ajuns in jurul prânzului si era inchis , n-am avut de unde sa cumpăr, dar anul acesta am primit-o cadou de la fina mea care a ajuns la Nea Makri, fără ca ea sa stie ca mi-o doresc.

Cu Sfantul Nectarie, cu Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Parinte Arsenie Boca am icoane, m-a ajutat la toate examenele, printre care și unul foarte greu la o doamnă profesoara foarte exigenta, la care au picat multi si am luat o notă buna Am luat tema de licenta la doamna profesoară la care am vrut, tot cu ajutorul Sf Efrem cel Nou.

Alta data, intr-o seara soțul meu s-a simțit foarte rau, am ajuns la urgente, dar a fost foarte greu pentru soțul meu până am ajuns si i s-au administrat calmante, i-am rugat pe toti Sfinții mei ocrotitori sa-l mai calmeze si intr-adevar s-a mai liniștit, apoi nu știau ce are si ne-a tot plimbat prin mai multe cabinete, dar tot cu ajutorul Sfinților mei ocrotitori am ajuns la medicul care trebuia si i-a stabilit diagnosticul si i-a prescris tratamentul corespunzător, iar acum Slava Domnului ca este bine.

La fel si cu fetele m-au ajutat Sfinții mei ocrotitori, cand făceau febra mare si ceda foarte greu, am fost plecați în concediu in afara tarii si uneia dintre fete i-a fost rau, am ajuns la urgente acolo, am avut asigurare medicală, dar tot datorita Sfinților mei ocrotitori am intalnit un medic bun si in general tot personalul medical de acolo , i-au administrat calmante si o perfuzie si astfel s-a simțit mai bine si ne-am continuat concediul.

Multumesc inca o data Sfinților mei ocrotitori pentru ca imi sunt alături mereu si ma ajuta în toate problemele pe care le întâmpin. Rugați-va neîncetat Maicii Domnului si Sfinților care mijlocesc pentru noi la Bunul Dumnezeu si ajutorul va veni negreșit, chiar dacă noi suntem nevrednici si păcătoși! Slava Tie, Doamne! Doamne ajuta