R.M. : M-am imprietenit cu Sfantul Efrem prin 2014

M-am imprietenit cu Sfantul Efrem prin 2014 si de atunci este mereu langa mine si familia mea! Nu au existat situatii sa ii fi cerut ajutorul si sa nu ma ajute! Este parte din sufletul meu! Lui ma destanui! In situatiile cand dau de greu ,mereu imi zic ca El e singura scapare si ma cuprinde o liniste. Prin citirea acatistului m-a ajutat si m-a scapat de multe probleme mai mari sau mai mici: vindecarea de depresie, am ramas insarcinata cand medicul spunea dpvd medical ca nu as putea, am nascut un copil sanatos, ajutorul la serviciu. De 2 ori i-am simtit prezenta (mirosea a mir in camera) cand baietelul mi-a fost bolnav si m-am rugat cu lacrimi si mi l-a vindecat, chiar si acum a fost bolnav de covid si m-am rugat sa depaseasca cu bine..si pot spune ca intradevar a facut o forma usoara!

Am facut rost de ulei sfintit (pentru mine e leacul la toate ) si cum are cate ceva baietelul, cum il ung cu disperare! Am o iconita care am facut rost atc. cand la fel mi-a fost bolnav baietelul, m-am rugat sa pot face rost seara si imediat a 2-a zi am primit-o! E nelipsita de sub perna capului celui mic! De asemenea, vreau sa precizez ca i-am povestit sotului meu despre minunile facute, incat nu este seara sa nu citeasca acatistul si intradevar si el a confirmat ca-l scapa din multe! Totodata, surorii mele i-am tot povestit si i-am spus sa se roage Sfantului ca o va ajuta!

Si in momentul cand a avut necaz (descoperirea unei boli grave al sotului) s-a rugat cu lacrumi, iar in camera unde era acatistul i-a mirosit si ei a mir, deci Sfantul a fost cu ea! Am tot promis ca o sa scriu marturiile mele, insa nevrednicia mea, incat acum am hotarat ca e momentul! Am atatea minuni pe care le-a facut si m-a ajutat, incat nu-mi ajung cuvintele si lacrimile de fericire si de multumire! Seara ma simt vinovata cand nu apuc sa citesc acatistul! In aceeasi masura, Sfantul Nectarie a facut si face minuni pentru noi! Am trimis acatist in Grecia si am primit ulei sfintit, iconite si tamaie! Toate aceste sunt leacuri, elixiruri cand apar problemele! Multumesc din suflet Sfintilor mei dragi pentru tot ajutorul dat in orice nevoie! Fara ei simt ca nimic nu are rezolvare! Rugati-va din suflet si credeti! Dumnezeu face minuni prin mijlocitorii sai!