R.M. : De fiecare data cand citesc marturiile celorlalti

De fiecare data cand citesc marturiile celorlalti,(si le citesc pe toate), imi dau lacrimile si imi intareste si mai tare credinta! Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie is langa mine la tot pasul. Ei sunt rezolvarea la toate incercarile, ingrijorarile, starile din viata mea! Atunci cand nu apuc sa citesc acatistele, ma simt vinovata! Ultimele minuni pe care le-au facut si m-au ajutat si pentru care am promis ca dau marturie au fost:
– Baietelul meu in miercurea din saptamana Patimilor a cazut de pe bicicleta in manuta si plangea atat de tare incat nu puteam nici sa-l ating. L-am dus de urgenta la spital, iar pe drum m-am rugat intruna Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie sa nu fie rupta manuta, desi simteam o stare liniste inexplicabila..si asa a si fost!
– Apoi, in sambata Pastelui cel mic s-a trezit apatic, febril, am plans, m-am rugat cu lacrimi sa-si revina, l-am uns cu ulei sfintit de la Sfantului Nectarie din Grecia si cu ulei de la Sfantului Efrem si a 2 a zi nu mai avut absolut nimic, ca si cum nu se intamplase nimic. Am fost sigura ca am primit ajutor de la Ei.
– o alta minune a fost cand m-am rugat Sintilor mei dragi sa-l lumineze si sa-i poarte mana nepotului meu la examenul de capacitate , la proba de limba romana. Vreau sa va spun ca a luat o nota foarte mare incat nu ne asteptam!
– alta minune a fost saptamana trecuta intr-o seara cand baietelul a vomat, nu stiu din ce cauza. L.am uns cu ulei sfintit si m-am rugat sa fie bine, incat dimineata nu a mai avut nimic.
Nu exista seara sau sa plec de acasa cu baietelul fara sa il ung cu ulei sfintit in semnul crucii! Daca mi se intampla sa uit e ca si cum ar cadea cerul pe mine!
Le multumesc din tot sufletul Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit la tot pasul! Niciodata,dar niciodata nu m-au lasat cand m-am rugat si am avut nevoie, desi sunt nevrednica Cu credinta si rugaciune putem rezolva orice!