Pr. Ioan: Cu o saptamana in urma, eram la urgente cu fetita de 5 luni.

Cu o saptamana in urma, eram la urgente cu fetita de 5 luni. Diagnostic Bronsio-Pneomonie, Infectie in sange si intoxicatie cu nitriti. Era dependenta de oxigen. Marti, am fost sa o inlocuiesc pe sotie, pentru ca era epuizata, dar inainte de a intra in spital, am fost la moastele Sfantul Efrem, si am atins hainuta, si la moastele Sfantului Gherasim de Kefalonia si Luca al Crimeei. Am ajuns in salon si am zis:,, schimba direct hainuta”.
L-am luat de acasa si pe Sfant cu mine ( icoana) deoarece este ocrotitorul familiei. A doua zi dimineata ( miercuri) la consultatie doctorita a ramas uimita, caci era o imbunatatire extraordinare la plamani. Joi, nu mai avea nevoie de masca de oxigen, iar cand a venit la vizita , a zis :,, extraordinar de bine, daca si maine este asa, va dau drumu acasa,, Nu ne asteptam nimeni la asta . Mi-am fost luat carti de citit si schimburi pentru cel putin o saptamana, urmand ca sotia sa ma schimbe iarasi. Vineri ( azi 5 mai) de ziua Sfantului, am iesit din spital sanatosi, cu plamani curati, si multumim din inima Sfantului Efem cel Nou, Sfantului Gherasim de Kefalonia care mult s-a rugat pentru noi.
Este bucurie sa iesi depe bancile scolii, sa iesi cu certificatul de casatorie din primarie, sa termini facultatea sa iesi invingator, dar nimic nu se cumpara cu faptul sa iesi din spital sanatos. Mai ales cand e vorba de copii. Slava Tie Doamne ca ne-ai dat asa sfinti din Dragostea ta, ca sa avem trecere la tine.