Paun: L-am descoperit pe Sfântul Efrem Cel Nou

L-am descoperit pe Sfântul Efrem Cel Nou, când eram in liceu, am fost cu colegi, ne-am plimbat cu Rtb ( acum se numește STB ) și am oprit la o fix in stație, unde era Manastirea Sfântul Gheorghe Nou din București. Am văzut icoana cu Sfantul Efrem, am citit rugăciunea de 3 ori si m-am rugat pentru permis, sa obțin, apoi seara m-a visat ca eram in curtea biserici de la mine din comuna cu o mașina, l-am visat pe Sfânt si o femei ( bunica mea ) care a dat o liturghie si eu eram tare fericita ca am luat permisul.

Am luat sala, îmi era greu la traseu am picat de de doua ori si a treia ora m-am rugat din tot sufletul sa reușesc , seara am visat ca am luat traseul cu 9 puncte si scria respins. A doua zi de dimineața am fost prezenta la traseu si am luat cu 9 puncte.

Mulțumesc din tot sufletul, a urmat încă o încerce grea , BACALAUREAT, m-am mutat in clasa a 12 a, din liceu pentru ca știam ca nu o sa reușesc sa iau bacul la matematica , zis si făcut m-am mutat pe alt profil ….

M-am rugat sa obțin trec cu bine si sa intru la facultate, am visat ca am reușit, bineînțeles tot prin vis. M-am rugat si am promis ca dacă voi reuși, voi lua o icoana cu Sfântul si ca îl voi picta undeva si mereu voi ajuta si sfătui pe toți sa ceara ajutor Sfântului

sfântul v-a fi pictat in biserica mea de suflet, unde m-am botezat, unde m-am spovedit si unde ma duc mereu si ma rog la Dumnezeu

Sfinte Efrem, te iubesc si mulțumesc pentru tot, mulțumesc ca mi arătat calea cea buna si ca incontinoare ești lângă mine si ma aperi de rele pe mine si familia mea.