Paula: As vrea sa dau și eu mărturie despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou.

As vrea sa dau și eu mărturie despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou. Anul trecut am renunțat la jobul meu și am plecat într-o alta țară ca să am grijă de sora mea geamana, bolnava de cancer. M-am întors după 4 luni, iar în seara în care m-am întors acasă, am citit rugăciunea celui care se afla în căutarea unui serviciu a Sfantul Efrem. Am și aplicat la mai multe joburi, dar eram destul de descurajata. Voiam sa îmi găsesc un job într un alt oraș, unde sa o pot lua de la capăt și sa fiu mai aproape de sora mea.

Peste câteva zile am fost chemata la un interviu și am și primit jobul respectiv. Nepoata mea a terminat facultatea anul acesta și a aplicat și ea la un job. Au fost mai multe interviuri pentru acest job, la ultimul interviu a greșit ceva, nu o greșeală foarte mare, dar ceva din ultimul interviu a făcut-o sa creadă ca nu va fi acceptata .

Trebuia sa primească un răspuns săptămâna trecută, răspunsul nu a venit nici negativ nici pozitiv. Deja își luase gândul ca va mai primi un răspuns. Am vorbit cu ea acum câteva zile, și i-am povestit ca pe mine Sfântul Efrem m-a ajutat sa îmi găsesc jobul actual și i-am spus ca voi citi pentru ea aceeași rugăciune pe care am citit-o și pentru mine. Ceea ce am și făcut. Astăzi, ma gândeam ca nu mi-a mai spus nimic, și, nedorind sa o necăjesc intreband-o, am luat cartea de rugăciuni și am citit iarăși rugăciunea pentru ea. L-am rugat pe Sfântul Efrem sa o ajute. În maxim jumătate de ora, nepoata mea m-a sunat ca a fost acceptata la acel job! Dau mulțumire pe aceasta cale Sfântului Efrem cel Nou pentru tot ajutorul primit de mine, de nepoata mea, și, de asemenea, de sora mea care este bolnava de cancer și de care tot Sfântul are grija! Slava ție Sfinte Efrem, Sfântul meu drag!”