Paula: Pe Sfantul Efrem cel nou il cunosc de acum 6 ani.

Pe Sfantul Efrem cel nou il cunosc de acum 6 ani. Mi s-a aratat in vis in apropierea zilei de 5 Mai si mi-a dat de inteles ca mama mea va muri (pe atunci era in spital), fiind ca aceea era voia Domnului, dar el ma va ocroti, sarutandu-ma pe frunte parinteste.

Si asa a si fost, mama a murit la cateva zile si dragul meu Sfant Efrem m-a ajutat de fiecare data cand i-am cerut ajutorul: reusita la examene, gasirea rapida a unei locuinte, a unui loc bun de munca pentru sot, operatie reusita si fara complicatii si iesirea din anumite situatii neplacute la locul de munca sau in viata de zi cu zi, gasirea rapida a unor solutii, in urma rugaciunilor adresate lui, miraculoase as putea spune.

Cel mai recent semn al Sfantului a fost in timpul celor 40 de zile de rugaciune. Citeam acastistul/paraclisul pentru dobandirea de prunci, ne dorim foarte mult. Aproximativ dupa 20 de zile, sotul meu mi-a marturist pe jumatate, un secret tinut de el, mai bine zis mai multe minciuni care m-au facut sa-mi pierd increderea in el si sa ma zdruncine sufleteste si psihic foarte tare. A fost o perioada foarte tumultoasa si trista pentru relatia noastra, intrebandu-ma : ”De ce mi s-a intamplat tocmai mie?”.

Adevarul a iesit la iveala foarte repede, l-am iertat, insa din pacate nu voi putea uita asa usor, insa pot spune ca intamplarea aceasta ne-a intarit mult relatia. Ce am inteles putin mai tarziu, este faptul ca Sfantul Efrem mi-a raspuns rugaciunilor, mi-a dat de inteles ca nu e momentul acum pentru un copil, astfel mi-a scos la iveala adevarul pe care l-am acceptat in timp. Simt ca acum relatia noastra s-a asezat, suntem bine, linistiti. Indraznesc sa ma rog in continuare pentru dobandirea unui copilas, astfel am inceput sa citesc din nou 40 de zile paraclisul/acatistul, de data aceasta rugandu-se si sotul meu, avem rugaciune si la Maica Domnului, la o biserica.

Stiu ca sunt multe probleme medicale si ca medicii imi dau sanse minime, insa sunt convinsa ca dorinta noastra se va implini atunci cand va fi timpul.

Oo..si la Sfantul Efrem cel Nou totul este posibil, este super-grabnic ajutator! Rugati-va neincetat lui si cu siguranta, ajutorul va veni repede sau exact la timp!Slava tie Doamne!Slava tie!