Paula: Doamne-ajută tuturor care cu credință se roagă !

Doamne ajută ! Țin să martutisesc Sfantul Efrem, că ieri la ora 12 am fost la stomatologie, cu o frică maximă, dar totodată cu o mare credință în Sfantul Efrem. Inainte să intru în cabinet am zis ,,Sfinte, tine-ma de mână „. Am întâlni o doctorita foarte credincioasă, mi-a zis că trebuie să facă o intervenție chirurgicală ( dna. fiind medic orto maxilo facial ) și că trebuie să fiu curajoasă.

Vreau să relatez că înainte de a începe intervenția doamna Doctor a făcut semnul Sfintei Cruci, atunci și eu am zis cu voce tare ,, Sfantul Efrem este cu noi „.Intervenția a durat o oră iar eu am avut dureri suportabile. Am plecat acasă, mi-a dat o rețetă cu antibiotic, antiinflamator și algocalmin pentru durere, iar dacă sângerarea nu se oprește până dimineața, mi-a spus să merg la spital de urgență.

Cand am ajuns acasă i-am mulțumit Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie , Sfantul Mina, Sfantul Spiridon, Sfantul Ioan Rusul și Sfanta Cuvioasa Parascheva ,citindu-le rugăciunile. M-am uns pe obraz cu ulei de la Sfanta Maslu. Am citit acatistul Sfantului Efrem și acatistul Santului Nectarie ( mentionez că le citesc zilnic ) .

Nu am avut nici o durere și am luat decât antibioticul care era obligatoriu. Mă simt foarte bine alături de Sfiintii mei Protectori ,care îmi sunt alături când ii chem. Multumesc lui Iisus Hristos și Măicuța Domnului că primesc rugăciunile sfinţilor pentru noi ! Doamne-ajută tuturor care cu credință se roagă !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *