Oana: Vin si eu sa ma alatur sutelor de mesaje de multumire adresate Sfantului Efrem.

Buna seara, Vin si eu sa ma alatur sutelor de mesaje de multumire adresate Sfantului Efrem. Si cu mine si familia mea, Sfantul Efrem ne-a aratat bucuria minunilor sale. Traversam de ani o situatie crancena, cu lipsuri si neajunsuri mari, cu probleme de sanatate majore ale fiecareia dintre noi, dar cu rugaciunile si acatistul Sfantului Efrem s-au spulberat toate intr-un timp extrem de scurt.

Sfantul Efrem ne-a scos in cale situatiile si oamenii potriviti, pentru ca numai o interventie divina ar fi reusit sa potriveasca totul atat de bine! Sora mea a reusit sa isi gaseasca un loc de munca exact asa cum si-a dorit, problemele ei cu sanatatea fizica si cele sufletesti s-au ameliorat vizibil, am reusit sa ne vindem la un pret bun casa ipotecata pentru a ne achita creditul, iar cu banii ramasi am reusit sa luam un apartament cochet si primitor.
Multumim Sfantului Efrem pentru toate aceste mari minuni din viata noastra si pentru fiecare sclipire de minune ce o face in fiecare zi! Cu recunostinta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *