Oana: A venit si timpul meu sa marturisesc minunile si ajutorul pe care Sfantul Efrem cel Nou le-a adus in viata mea!

A venit si timpul meu sa marturisesc minunile si ajutorul pe care Sfantul Efrem cel Nou le-a adus in viata mea! Dupa 5 sarcini pierdute, raman insarcinata, cu tratament, pruncul din pantecul meu se dezvolta si inca bine. Din intamplare ma intalnesc cu o prietena si ii povestesc ca nu prea simt bebelusul si eram foarte stresata din aceasta cauza. Ea ma indruma sa Il caut pe acest Sfantul Efrem si sa incep sa ma rog la El! Ii multumesc din suflet acestei prietene C. pentru ca L-a adus in viata mea pe acest Sfant! L-am cautat, L-am gasit, mi-am pus toata nadejdea in El si am inceput sa ma rog! I-am simtit ajutorul imediat, am inceput sa simt miscarile pruncului din pantec si cat de cat sa ma linistesc. In acelasi timp fiind la facultate in anul 2, abia ce am terminat o sesiune de examene foarte grea si stresanta pentru mine tinand cont de situatia in care ma aflu.

I-am cerut ajutorul din nou, iar Sfantul nu a intarziat sa apara. M-am rugat sa termin aceasta sesiune cu bine, cu note macar de trecere si sa nu ma intorc in restante, si asa a fost! Imediat dupa sesiune a trebuit sa merg si sa fac morfologia de trimestrul 2 pentru bebe. La aceasta evaluare i s-a pus bebelusului ca si diagnostic suspect de malformatie cardiaca (o gaura in inima de 1mm). La indrumarea ginecologului am repetat peste 2 saptamani acea morfologie! Intre timp am inceput sa ma rog din nou la Sfantul Efrem si sa-i cer ajutorul, sa-mi ajute bebelusul si sa fie bine.In urma celei de-a 2a evaluari s-a infirmat suspiciunea de malformatie cardiaca si doctorul m-a linistit si in privinta sindromului Down care la fel mi-a iesit suspect in primul trimestru de sarcina!

I-am facut o promisiune Sfantului si am zis ca acest copil daca o sa fie baiat o sa-l cheme Efrem, si daca o sa fie fata o sa fie Efremia. Ecografele arata ca este baietel !Deci este Efrem! Laudat sa fie acest Sfant care a venit in ajutorul meu atunci cand L-am strigat! Sfantule Efrem ajuta-ma sa aduc pe lume acest pui de om cu bine si sa fie sanatos si voi face cunoscut numele tau si voi marturisi ajutorul tau grabnic celorlalti! Rugati-va neincetat Sfantului Efrem cel Nou si nu o sa fie in zadar!