Oana: In luna iunie s-a întâmplat ca fetița mică sa se blocheze în casă

In luna iunie s-a întâmplat ca fetița mică sa se blocheze în casă (a urcat înaintea mea, a zâmbit, a închis ușa și a blocat-o). S-a panicat că nu mai știa cum să o deblocheze. Am întrebat o vecină daca nu cunoaște pe cineva cu scară pentru a putea urca pe geamul de la bucătărie care era deschis, a sunat, dar nu era disponibil niciunul decât după o oră. Mă rugam SfantuluiEfrem să rezolve și să găsim un om care sa ne ajute.
Scăparea a venit de la un vecin care era în vizită la socrul lui, a văzut și a zis că are un vecin cu scară dar nu știe dacă este acasă. Am prins speranță și m-am rugat din tot sufletul să îl găsească acasă și apoi văd că vine omul cu scară și a urcat repede soțul în casă și s-a rezolvat problema.
Un alt ajutor al Sfântului drag a fost la examen pentru care m-am stresat, am plâns, m-am panicat că nu pot cuprinde toată materia dar Sfântul meu drag a ajutat și toate subiectele date au fost citite și învățate, iar de acasă mi-am făcut un plan, că în cazul în care îmi văd subiecte pe care le știu să nu scriu pe ciorna ci pe foaia de examen pentru a nu pierde timp. Așa am făcut, ciorna am folosit-o doar pentru a schița ideea principală, iar cele 4 ore de examen au fost la limită. Nota a fost foarte mulțumitoare, peste 9.
I-am spus și unei colege sa se roage Sfantului Efrem iar nota obținută de ea a fost peste așteptările ei. Sfântul Efrem este super grabnic ajutător! Mulțumim Sfinte al nostru pentru tot! Te iubim și te rog sa mijlocești un locușor in Împărăția lui Dumnezeu și pentru noi păcătoșii!