Oana: Doresc sa aduc la cunostinta si eu ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou in probleme mai mici sau mai mari.

Doresc sa aduc la cunostinta si eu ajutorul primit de la Sfantul Efrem cel Nou in probleme mai mici sau mai mari.

Incep prin a spune ca am participat la lansarea celei de a doua carti cu Minunile Sfantului Efrem cel Nou ce a avut loc in luna septembrie a acestui an. Primisem cu aceasta ocazie cele 2 volume, pe care am tot amanat sa le citesc, din „lipsa de timp”, desi imi doream sa reusesc acest lucru putin cate putin. Asta pana cand intr-un weeekend m-am simtit extrem de rau, fapt care m-a tinut la pat in cele 2 zile. Evident ca m-am rugat Sfantului Efrem sa ma ajute sa imi revin ( aveam probleme mari cu stomacul), deja ma vedeam in concediu medical toata saptamana ce urma, insa rugandu-ma la Sfantul Efrem, pot spune ca pana duminica seara eram ca noua, asta dupa ce pe tot parcursul zilei de sambata citisem in intregime primul volum aparut ( practic tot acest rau a fost spre bine, Sfantul mi-a „acordat” astfel timpul necesar de lectura, intarindu-ma astfel in credinta la citirea minunilor infaptuite).

Mai apoi, am avut cateva ispite cu privire la plecarea intr-un pelerinaj in afara tarii. Persoana care trebuia sa ma insoteasca obtinuse o programare la medic foarte importanta si aproape imposibil fix in ziua plecarii, ceea ce ar fi insemnat sa renunte la pelerinaj, iar eu sa merg singura.

Medicii refuzau o reprogramare, insa dupa ce am citit Paraclisul Sfantului Efrem ( cu cateva zile inainte de plecare) persoana respectiva m-a anuntat la scurt timp ca a reusit sa reprogrameze, Slava Domnului! …si astfel a putut sa ma insoteasca. Sunt sigura ca Sfantul Efrem a lucrat la aranjarea lucrurilor! La fel si eu am fost ispitita cu unele probleme de sanatate care m-ar fi impiedicat practic sa ajung in pelerinajul mult dorit.

Multumesc Sfantului Efrem si indemn pe toti oamenii sa caute ajutor la Sfantul, cu credinta ca El lucreaza in taina pentru fiecare cerere primita, spre folosul si mantuirea noastra! Doamne ajuta tuturor!