I.O: L-am cunoscut pe Sfantul Efrem intr-un moment foarte greu al vietii mele.

L-am cunoscut pe Sfantul Efrem intr-un moment foarte greu al vietii mele. La doar 12 zile dupa ce am iesit din maternitate cu primul meu copil, o fetita pe care pot spune ca mi-am dorit-o enorm (pe toata perioada sarcinii m-am rugat Sfantului Nectarie pentru a ajunge cu sarcina la termen si pentru a naste un copil sanatos ). Imi doream sa simt si eu bucuria de a fi mama si de a-mi tine pruncul in brate.
Insa la nici macar 2 saptamani de viata fetita mea s-a imbolnavit foarte tare, ( a luat o viroza ) si m-am trezit din nou cu ea in spital in sectia de terapie intensiva, situatia ei fiind foarte critica in acel moment. Era mult prea mica si firava pentru virusul care l-a luat.

Efectiv mi se rupea sufletul de durere vazand-o pe acel pat de spital neputand nici macar sa respire, starea ei de sanatate era atat de rea incat ma rugam sa o aud ca respira, sa o vad ca se poate misca imi doream efectiv sa o aud ca plânge ca doar asa stiam ca e bine.

Urmatoarea zi din momentul in care am fost internata a venit in vizita la noi nasa de botez a fetitei si mi-a daruit o carte cu acatistul si minunile Sfantului spunandu-mi sa ma rog Sfantului si sa ii citesc minunile. Din momentul in care am primit cartea cat timp am stat in spital am citit mereu acatistul Sfantului rugandu-ma lui sa faca o minune pentru a-mi salva fetita, repet starea ei era foarte critica.

Dupa 4 zile de spitalizare copilul meu se simtea din ce in ce mai bine si am ajuns din nou acasa. Pe parcurs am inceput sa citesc din minunile pe care le-a facut el ramanand profund impresionata. Din acel moment mereu mi-am pus nadejdea in el si pentru orice problema m-am rugat lui am primit raspuns .
Sfantul Efrem este minunat pentru mine , datorita lui si Sfantului Nectarie consider ca fetita mea a fost salvata. Ii multumesc Sfantului Efrem pentru tot ajutorul pe care mi l-a acordat , iar din acel moment este ocrotitorul copilului si al familiei mele.