Nicoleta: Sfântul Efrem m-a ajutat sa nasc un copil sănătos!

Eram însărcinată in 8 luni jumate și aveam tensiunea foarte mare 16/10, aveam toate controalele la zi, însă tensiunea nu vroia sa scadă in ciuda tratamentelor. Eram sub observația medicului. In data de 28.06.2017 după prânz, am avut control, in urma căruia medicul mi-a spus ca pot naște in orice moment deoarece intrasem in săptămâna 37, totul era perfect din punctul lui de vedere, însă eu ma simteam foarte rău. Tensiunea ma obosea foarte tare și pe mine și pe copil care nu se mai oxigena cum trebuie. La ora 21 am început sa sângerez puternic, Ambulanta a venit foarte foarte greu, dar nu am intrat in panica, eram convinsă ca nu voi naște in seara aceea și ma simteam foarte curajoasa, deși începusem sa am contracții la 5 minute. Am ajuns într-un final la spital, unde mi-au făcut toate investigațiile necesare, trebuiau sa ma opereze de urgentă deoarece copilul rămânea fără puls. A sosit și medicul care ma supraveghea și m-au băgat in sala de operații.

După spusele lor am fost intr-o situație foarte gravă pe care eu n-am simțit-o și nici n-am conștientizat-o. Am ajuns cu o insuficienta renală și hepatica și o sângerare puternica din cauza desprinderii placentei. Operația a decurs foarte bine și am născut un bebe mic dar sănătos și foarte puternic datorită lui Dumnezeu și a Maicii Domnului și a Sfântului Efrem care ne este și ocrotitorul casei și al familiei. Numele copilului este Efrem-Andrei, binecuvântarea sufletelor noastre.

Recuperarea mea a fost una miraculoasa, m-am externat după 14 zile fără niciun fel de probleme. Nu in ultimul rând doresc sa mentionez ca in data de 28.06.2017 la ora 11 am făcut și sfințirea locuinței in care stam și sunt convinsă ca Pogorârea Sfântului Duh peste noi ne-a ajutat sa depășim cu bine aceste momente spuse de medici “de cumpăna”.

Ii mulțumim lui Dumnezeu și tuturor Sfinților și in special Sfântului Efrem care a avut mare grija de noi.