N.: Aș vrea să povestesc și eu minunea pe care am trait-o alaturi de fiul meu de 5 ani.

Aș vrea să povestesc și eu minunea pe care am trait-o alaturi de fiul meu de 5 ani. În luna aprilie-mai, acesta acuza dureri de abdomen după fiecare alimentație și chiar după ce bea apă. Presupuneam gastrită și boală de reflux. A făcut multe investigații, erau bune toate. A început tratament de la pediatru, fără efect pozitiv. Atunci am avut eu un gând, să mă rog Sfântului Efrem, cu toate că până atunci nu mă rugasem lui practic niciodată.

A inceput o ușoară ameliorare, între timp am fost la gastrolog, ne-a programat la FEGDS, era necesară o gastroscopie. Iar eu îmi puneam întrebarea, cum va putea el înghiți sonda, căci el e foarte sensibil și îi vine reflexul de vomă numai când îi atinge ceva gâtul sau îi mineresc în gură semințe de la zmeură? Am început să mă rog mai intens să-l ajute Sfântul să poată suporta procedura.

Când mă uit în calendar, avea programarea exact în ziua de pomenire a Sfântului Efrem. Deci, a suportat atât de bine și era atît de bucuros că a reușit, încât mi-am spus că e o adevărată minune. Are helicobacter. Am mai urmat tratament și am observat o ameliorare remarcabilă. Dar am înțeles un lucru, cum eu slăbesc rugăciunea, boala își ițește capul. E necesara o trezvie permanenta în lupta cu ea. Îi mulțumesc Sfântului pentru toate și rămân în rugăciune.